+36 20 402 5098

Rólunk írták


Kedves Tünde !


Nagyon köszönöm a közreműködést. Az eladási folyamat minden részletével, lépésével meg voltunk elégedve. Egy nagy értékű, azonban speciálisan kialakított ingatlan aránylag rövid idő alatt, és az elképzelt (Veletek kialakított) ár közelében kelt el a segítségetekkel. Úgy éreztük végig, hogy az igényeinknek és az elvárásainknak megfelelően képviseltetek bennünket eladókat. Csak a potenciálisan szóba jöhető vevőket hoztátok, elmaradtak a"turisták", a rengeteg felesleges telefon, rugalmasan zajlott a folyamat. Munkátokat csak ajánlani tudom. A jövőben mint esetleges ingatlan vásárló is számítok rátok.


 Üdvözlettel: Kloó Józsefné 
Kedves Tünde,

simán hazaérkeztünk - időben; ezúttal mozdonycsere nélkül -"lakhelyünkre". Nagyon szépen köszönjük a felülmúlhatatlan segítségét, türelmét az ügyünkben. 

Szeretettel és tisztelettel

kristof, ilonaAz utóbbi időben számos ingatlanirodával dolgoztam együtt, és eddig ezzel az irodával - személy szerint a tulajdonos hölgy és egy új kolléganő személye - tudtam legjobban együttműködni. Egy problémás helyzetből is maximális professzionalizmussal, kedvességgel és lelkesedéssel sikerült a legtöbbet kihozni, végül hatalmas sikerrel. Köszönöm a kiváló munkátokat!

Egri Márk

Tremmel Tünde volt segítségünkre egy telek megvásárlásban. Nagyon kedves és segítőkész, minden egyes lépésnél támogatott minket. Gördülékenyen végbe ment az adásvétel! Mindenkinek ajánlom, igazán profi szakember! Ha a közeljövőben ingatlanosra lesz szükségünk, biztos őt fogjuk megkeresni!!!

Ender Dóra


Minden tekintetben elégedett voltam az irodával!
Gyorsan és hatékonyan dolgoznak, emellett nagyon kedvesek és segítőkészek!
Csak ajánlani tudom őket!

Szabó Jácint